De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Waarom kiezen voor webshop De Vreemde Eend?

Winkelen in alle vrijheid. 24 uur per dag en 7 dagen op 7 rondsnuffelen en je favoriete artikelen kiezen. Op jouw tempo, zonder stress, je kiest zelf wanneer je wil. Geen files, geen parkeerplaats zoeken, geen wachtrij aan de kassa en geen tijdsverspilling.

Een brede keuze in woondecoratie, accessoires, creatieve doe-het-zelf spullen en geschenken. Ongewone producten waarvan je het bestaan niet kende en die passen bij jouw eigenzinnige levensstijl.

Veel aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en vormgeving. Vernieuwende en vindingrijke producten. Gecreëerd door kleine of startende ondernemingen met een heel aparte kijk op het leven.

Glasheldere omschrijvingen en nauwkeurige foto’s dienen jou duidelijkheid te geven over elk artikel. Sommige productpagina’s bevatten zelfgemaakte videofilmpjes met extra toelichting.

Kopen in vertrouwen bij een (web)winkel die veel zorg besteedt aan een fijne shopping experience, eenvoudig bestelproces, veilig betalingssysteem en gemakkelijke levering. Als jij nog dat beetje drempelvrees hebt om je eerste online aankoop te doen, dan hoop ik met deze internetshop jouw laatste twijfel weg te nemen.

Een uitstekende service. Maak het jezelf gemakkelijk, schrijf in op Postduif en ontvang maandelijks nieuws, promoties en inspiratietips. Vragen of twijfels? Mail me of bel +32 (0)497.44.84.72. Alle artikelen in het echt zien? Wip dan binnen in onze echte winkel in Kortrijk.

Meer dan alleen een (web)winkel. Naast een origineel productaanbod hoop ik jou te inspireren met beelden, kleuren en nieuwe collecties op de Fanpagina. Fladder ook naar Snaterwater voor alle nieuws en acties. Ik lees graag je persoonlijke mening over dit concept en het aanbod.

Dankjewel om te kiezen voor De Vreemde Eend! Help de website te verbeteren, de collectie uit te breiden en onze creativiteit aan te wakkeren. Mail ons zeker jouw reacties.