De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

houten toilethouder - huisje graffiti

24,95 €

Direct leverbaar. Aantal in voorraad: 5.

Hoe leuk is dat op het kleinste kamertje. Een lach verschijnt op je gezicht. De papierrol is verstopt in een graffiti nestkastje. Een verrassende toiletrolhouder die elk rolletje papier perfect op zijn plaats houdt. Past bij elke hippe inrichting van een sanitaire ruimte.

Ludiek cadeau voor hippie happy mensen met frisse toilet ideeën. ideaal geschenk voor koppels in een nieuw nest. Ook kinderen zijn weg van dit geschenk! Dit badkamer accessoire is gemaakt in een sociale werkplaats met gebruik van ecologisch verantwoorde onderdelen.

Vogelhuisje met ronde opening. Uitgevoerd in stevig MDF (hout). Bedrukt met scherpe digitale foto. Afgewerkt met harde, slijtvaste laklaag. Afmeting: 18 x 15 x 15 cm. Geleverd als plat pakketje om gemakkelijk zelf ineen te steken. Eenvoudig op te hangen. Inclusief handleiding, plug en schroef. Ook andere prints beschikbaar!

  • Merk: Werkhaus

Schrijf je mening over dit artikel

toilethouder met graffiti print