De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Houten toiletrolhouder - boothuisje meeuw

24,95 €

Momenteel niet op voorraad

Je zit op het toilet en neemt een blaadje wc papier. Een lach verschijnt op je gezicht. De papierrol is verstopt in een grappig boothuisje. Een verrassende toiletrolhouder die elk rolletje papier perfect op zijn plaats houdt. Past bij elke originele inrichting van een sanitaire ruimte.

Grappig geschenk voor liefhebbers van strandcabines, zee, oceanen en vissen. Kinderen zijn weg van de meeuw op dit nestkastje. Dit badkamer accessoire is gemaakt in een sociale werkplaats met gebruik van ecologisch verantwoorde onderdelen.

Papierrolhouder met ronde opening. Uitgevoerd in stevig MDF (hout). Bedrukt met scherpe digitale foto. Afgewerkt met harde, slijtvaste laklaag. Afmeting: 18 x 15 x 15 cm. Geleverd als plat pakketje om gemakkelijk zelf ineen te steken. Eenvoudig op te hangen wcrolhouder. Inclusief handleiding, plug en schroef. Ook andere prints beschikbaar.

  • brand: Werkhaus
  • Ontwerper: Holger Danneberg

Schrijf je mening over dit artikel

Houten toiletrolhouder - boothuisje meeuw