De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Tiny miracles blaadjes - roze

26,50 €

Direct leverbaar. Aantal in voorraad: 7.

Laat je muur begroeien met deze blaadjes. Het behang groeit letterlijk door jou verbeelding en creativiteit.

Deze blaadjes kleef je eenvoudig in een patroon dat jij wil. De blaadjes kunnen heel makkelijk verplaatst worden. Elk blaadje heeft verschillende tinten groen op de voorkant en een levendig roze kleur aan de achterkant zodat een zachte gloed op je muur een schaduw vormt. Mooi weetje, deze Tiny miracles werden in eerste instantie ontworpen voor het decoreren van de Rituals winkels.

Deze kleine wonderen komen uit Mombai uit een Nederlands project om de armoede in de meest verarmde stadsdelen van Mumbai India weg te gommen en de mensen te laten groeien net als de blaadjes. Een heel positief geschenk.

Kenmerken : Elk doosje bevat 35 blaadjes met roze achterkant en verschillende groen @front om creatief mee te schikken. Inclusief kleefmateriaal.

Voor onze verpakkingen van de geschenken haalden we de inspiratie uit Japan met de furoshiki techniek. Bestel samen met je geschenk meteen ook de verpakking hier. En wij verpakken met liefde.

Schrijf je mening over dit artikel

Kleine wonderlijke blaadjes voor de muur