De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Terugzenden

Bestelling terugsturen (herroepingsrecht)

Volgens de Belgische wetgeving heb je 14 dagen bedenktijd om je online aankoop terug te sturen. Dit betekent dat je 14 kalenderdagen, vanaf de dag die volgt op de levering, het recht hebt om jouw online aankoop terug te sturen, zonder betaling van boete en zonder opgave van reden.
Je dient dit wel binnen die termijn te melden aan De Vreemde Eend door een e-mail te sturen naar kwaak@devreemdeeend.be.

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking en op eigen kosten en risico teruggestuurd te worden naar De Vreemde Eend, Tuighuisstraat 7, 8500 Kortrijk, België. Zorg voor voldoende frankering van het pakket en voeg een briefje toe met vermelding van je naam, adres, bankrekeningnummer en het ordernummer.

Na ontvangst van je pakket stort De Vreemde Eend de som van aankoop en levering zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeuren.