De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Registreren

Inschrijven

De eerste keer dat je een bestelling plaatst in de webshop dien je jouw persoonlijke gegevens te registreren. Dit is nodig om jouw factuur te maken en jouw bestelling op te sturen. Bij het registreren maak je een persoonlijk overzicht aan. Hiervoor vul je jouw persoonlijke gegevens in en kies je een wachtwoord. Op deze manier kan je later aanmelden op ‘Persoonlijk overzicht’ (bovenaan elke pagina op de website) en jouw bestelling opvolgen.

Als je aangemeld bent, kan je ook jouw mening schrijven over jouw favoriete producten, reageren op blogartikels in Snaterwater, jouw persoonlijke gegevens wijzigen enz. Bij elke volgende bestelling volstaat het dan om je aan te melden met je e-mailadres en je paswoord. Verder hoef je geen extra gegevens meer in te vullen.

E-mailadres en wachtwoord

Aanmelden doe je altijd met jouw e-mailadres en je zelf gekozen wachtwoord. Kies best een wachtwoord dat andere personen niet gemakkelijk kunnen raden. Je kan je e-mailadres en wachtwoord wijzigen onder ‘Persoonlijk overzicht’ (bovenaan elke pagina op de website) als je aangemeld bent op de webshop. De Vreemde Eend heeft geen toegang tot de wachtwoorden van haar klanten.