De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Betalen

In onze inspiratie-winkel in Kortrijk kan je contant betalen of met Bancontact / Mister Cash.

Voor veilige online betalingen werkt De Vreemde Eend samen met het Nederlandse bedrijf Multisafepay. Als specialist op het gebied van online betalen garandeert Multisafepay jou een uiterst veilige en vlotte afhandeling.

Al je persoonlijke gegevens worden versleuteld via het Secure Socket Layer-protocol van Multisafepay om een maximale veiligheid te waarborgen. De Vreemde Eend bewaart zelf geen kaart- of aanmeldgegevens. De betaaltransacties gaan via beveiligde lijnen via Multisafepay onmiddellijk naar je vertrouwde financiële instelling. Tijdens de afrekeningsprocedure kom je dan ook terecht op de betaalpagina's van Multisafepay.

De exacte prijs die je dient te betalen, verschijnt in het afrekenproces bij 'overzicht bestelling'. Dan dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Daarna kies je voor 'definitief bestelling doorgeven'.

De Vreemde Eend wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kan je kiezen uit volgende betaalmethodes om je online bestelling veilig en gemakkelijk te betalen: 

Bancontact/Mister Cash

Je plaatst je bestelling bij De Vreemde Eend en tijdens het afrekeningproces geef je aan dat je met Bancontact/Mister Cash wil betalen. De website vraagt je om een aantal gegevens die op jouw bankkaart staan in te vullen.

Vul je volledige kaartnummer in. Belgische bankkaarten beginnen altijd met 6703 en zijn 17 cijfers lang. Dit nummer dien je te noteren zonder spaties of leestekens.

Vervolgens worden deze versleuteld en doorloop je de veiligheidsprocedure. Je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid.

Je hebt jouw digipass of kaartlezer nodig, die je ook gebruikt voor online thuisbankieren. Volg de instructies op het computerscherm. Op het einde van de veiligheidsprocedure geeft de digipass/kaartlezer jou een cijfer dat geldt als elektronische handtekening. Dit cijfer vul je in op de website om je identiteit en je betaling te bevestigen.

Overschrijving/overboeking

Als je graag per overschrijving betaalt, is dat geen enkel probleem. Na het doorgeven van jouw bestelling ontvang je een e-mail van Multisafepay met vermelding van de betaalgegevens. Controleer je spambox als je de e-mail niet vindt tussen je ontvangen e-mails. Jouw betaling gaat rechtstreeks naar Multisafepay en dus niet naar De Vreemde Eend. Vul zeker altijd het betaalkenmerk (= mededeling) onderaan de overschrijvingsopdracht in.

Opgelet, het duurt tot 7 werkdagen vooraleer De Vreemde Eend jouw betaling ontvangt van Multisafepay. Pas daarna zal Mieke jouw bestelling klaarmaken en verzenden. Als we de betaling via overschrijving na 12 werkdagen niet ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd. Eventuele kosten voor het overschrijven van een buitenlandse rekening zijn voor de klant.

Maestro

Je plaatst je bestelling bij De Vreemde Eend en tijdens het afrekeningproces geef je aan dat je met Maestro wil betalen. De website vraagt je om een aantal gegevens die op jouw bankkaart staan, in te vullen.

Vul je volledige kaartnummer in. Belgische bankkaarten beginnen altijd met 6703 en zijn 17 cijfers lang. Dit nummer dien je te noteren zonder spaties of leestekens.

Vervolgens worden deze versleuteld en doorloop je de veiligheidsprocedure. Je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel (afhankelijk van je bank kan dit een kaartlezer, paswoord of ander middel zijn).

iDEAL

Speciaal voor Nederlandse klanten biedt De Vreemde Eend iDEAL aan. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je plaatst jouw bestelling bij De Vreemde Eend en tijdens het afrekeningproces geef je aan dat je met iDEAL wenst te betalen.

Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor jou klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je geeft toestemming voor de betaling. Je kan met iDEAL betalen als je klant bent bij volgende banken: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, Friesland Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.