De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Schilderen met Buddha Board

39,95 €

Direct leverbaar. Aantal in voorraad: 9.

Laat je gedachten de vrije loop met dit magische schilderbord! Geïnspireerd op een oosterse filosofie: We moeten elk moment van het leven genieten en we mogen ons geen zorgen maken over de toekomst.

Schilder met wat water op de witte Buddhaboard. Jouw tekening verschijnt als zwarte inkt op het oppervlak. Het water verdampt traag en je kunstwerk verdwijnt op magische wijze. Het canvas is opnieuw wit en daagt je uit om een nieuw meesterwerk te maken. Alles is eindig dus ook jouw tekening blijft niet bestaan.

Prachtig cadeau voor elke woonkamer, kinderkamer of bureau. Voor volwassenen en kinderen. Voor het plezier, om lekker te kliederen, om te ontspannen, om je hoofd leeg te maken. Of als symbolisch geschenk om met 'een schone lei' te herbeginnen. De buddha board bevat een wit canvas, een zwarte voet voor het canvas en een bamboe schilderkwast. Het voetstuk vul je met water. Het canvas kan je horizontaal of verticaal in de voet plaatsen. Verpakt in mooie geschenkdoos. Zorg goed voor dit product en je kan het oneindig hergebruiken.

Schilderen met Buddha Board