De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Mini Buddha Board

14,95 €

Direct leverbaar. Aantal in voorraad: 75.

Het mini Buddha Board is zoveel meer dan het kleine broertje van het originele Buddha Board. Deze mini versie is ideaal om te gebruiken als kaart. Het board is als een kleine laptop open klapbaar.

De ene zijde bevat een papieren ondergrond om je mooiste wensen op te pennen. Op de andere zijde schilder je magisch met water. Jouw creatie verschijnt in het zwart. Na een tijdje vervaagt de tekening opnieuw om plaats te maken voor een nieuw kunstwerk.

Dit schilderbord is geïnspireerd op het principe van Zen, alles is tijdelijk, dus mogen we genieten van het moment. Geef dit board een mooie plaats op een tafel of bureau, voeg een klein beetje water toe in het reservoir en schilder al je creativiteit los op de tablet.

Het pakket van het mini Buddha board bevat een canvas om met water op te tekenen, een keerzijde met papier vlak om te beschrijven met pen of potlood, een reservoir voor water, een bamboe borsteltje en stickers om het dichtgeklapte board mee te personaliseren. Dit geschenk wordt gepresenteerd in een aangepaste omslag.

*** Geniet nu feestelijke korting in December. ***

Ontvang gratis Buddha Boards bij aankoop van grotere aantallen.

Vanaf 5 Boards => 1 gratis

Vanaf 10 Boards => 3 gratis !

Vanaf 20 Boards => 7 gratis !!

Schrijf je mening over dit artikel

mini Buddha Board