De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Houten toiletrolhouder - huisje met klimop

24,95 €

Momenteel niet op voorraad

Glimlachend op het toilet. Met dit onweerstaanbare kastje voor wc-papier. De papierrol is verstopt in een grappig nestkastje. Met een wilde begroeiing van groene blaadjes. Een bank en bloembak staan gezellig voor de gevel. Verrassende toiletrolhouder die elk rolletje papier perfect op zijn plaats houdt.

Voor een origineel ingerichte badkamer of wc. Leuk kado voor personen met groene vingers en natuurliefhebbers. Dit badkamer accessoire is gemaakt in een sociale werkplaats met gebruik van ecologisch verantwoorde onderdelen.

Vogelhuisje met ronde opening. Uitgevoerd in stevig MDF (hout). Bedrukt met scherpe digitale foto van klimop. Afgewerkt met harde, slijtvaste laklaag. Afmeting: 18 x 15 x 15 cm. Geleverd als plat pakketje om gemakkelijk zelf ineen te steken. Eenvoudig op te hangen. Inclusief handleiding, plug en schroef. Ook andere prints beschikbaar!

  • Merk: Werkhaus
  • Ontwerper: Holger Danneberg

Schrijf je mening over dit artikel

Houten wc rolhouder met klimop voor toiletpapier