De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Cosmic diner schaal zon

82,00 €

Direct leverbaar. Aantal in voorraad: 2.

Wow! De grote, nieuwe interieur- en designtrend zijn planeten. Planeten, zon en maan op je muren, op je kaftpapier en zelfs op je eettafel. Het beroemde lifestyle merk Diesel brengt in samenwerking met Italiaanse tafelwaren specialist Seletti een verbluffende collectie borden op de markt.

Schotels in diverse formaten met verschillende planeten op. Voor een spectaculair aangeklede gastentafel. Of hang de plateaus als het volledige zonnestelsel aan de muur. Wat een blikvanger!

Grote schotel met afbeelding van de zon. Als fruitschaal of voor je huissleutels en klein geld. Of puur als design object. Diameter 36 cm, hoogte 4 cm. Materiaal: zwaar en kwalitatief porselein. Vaatwasmachine bestendig. Inclusief haakje om op te hangen. In opvallende, zwarte geschenkverpakking.

Tip 1 : We maken met plezier een feestelijke geschenklijst om zo jouw planeten hemel compleet te maken. Snater je vraag via annemie@devreemdeeend.be of de winkel.

Tip 2 : Een Cosmic plate niet voorradig? We bestellen die meteen op vraag, levertijd twee weken.

  • Merk: Seletti i.s.m. Diesel

Schrijf je mening over dit artikel

Schaal 'sun' diameter 36 cm