De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Onze evenementen in 2013

Gesnaterd op 17/04/2013 door Mieke Claerhout in het onderwerp Gesnater


Ontdek De Vreemde Eend op deze evenementen:

 

  • - Donderdag 11 juli en 22 augustus 2013: Zuiderse Zomermarkt in Kortrijk. Heerlijke en gemoedelijke markt met zomerse drankjes, hapjes, optredens en kuieren tussen authentieke marktkraampjes.

 

  • - Zaterdag 5 oktober 2013: Karamblas in Kortrijk.

 

  • - Zaterdag 16 en zondag 17 november 2013: De Vitrine in Brugge. De hipste place-to-be voor je eindejaarsgeschenken.

 

  • - Vanaf 1 november 2013: Welkom in onze échte inspiratie-winkel in hartje Kortrijk, Kapittelstraat 1A. Open woensdag t.e.m. zondag 14 tot 19u. Gesloten op maandag en dinsdag. Het aanbod van artikelen in onze nieuwe, creatieve vijver is uitgebreider dan deze online collectie. Dus wip zeker eens binnen :-)

 

Er volgen nog hippe evenementen en pop-up shops. Zwem ons achterna op Facebook of op Twitter om op de hoogte te blijven.

 

In december 2012 organiseerden we onze allereerste eigen popup shop in Kortrijk. Een groot succes! Iedereen wou die gekke collectie in het echt zien. Iedereen wou ook die grappige, kleine eendjes zien die voor de gelegenheid in hun vijvertje zwommen. Bekijk hier de foto's.