De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Sept.: Win uniek juweel!

Gesnaterd op 27/08/2012 door Mieke Claerhout in het onderwerp Gesnater

Wil je er als de kippen bij zijn om het nieuws over De Vreemde Eend te volgen? Wil je alles weten over onze acties, nieuwe artikelen en trends? Schrijf dan hier in voor de nieuwsbrief en plons maandelijks in een vers bad van frisse nieuwigheden. Bovendien maak je kans op een uniek en handgemaakt juweel t.w.v. 107 euro van de Zwitserse ontwerpster Aleksandra Wisniewska.

Aleksandra verzamelt verzamelt blaadjes, veren, eikels en dennenappeltjes uit de natuur. Deze materialen ondergaan een complex chemisch proces en krijgen daarna een dunne laag zilver of goud. Elke hanger is uniek, handgemaakt en exclusief bij De Vreemde Eend beschikbaar.

Bekijk hier alvast het wonderlijke ontwerp. Alle bijzondere en moeilijk te vinden sieraden in het aanbod van De Vreemde Eend vind je hier.

Deze actie loopt van 28 aug t.e.m. 28 sept 2012. Daarna kiest De Vreemde Eend met gesloten oogjes 1 winnaar uit alle inschrijvingen. De gelukkige wordt persoonlijk verwittigd op het ingestuurde mailadres.
Indien je later wenst dat de Postduif niet meer langs komt, kan je jezelf afmelden via de link die onderaan vermeld staat op elke nieuwsbrief die je zal ontvangen.

Vragen? Stuur je snater naar kwaak@devreemdeeend.be.
Wil je nu alvast een duik nemen in het leven van De Vreemde Eend? Zwem ons achterna op onze Facebook fanpagina.