De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Flavourites neemt De Vreemde Eend onder de vleugels!

Gesnaterd op 09/07/2012 door Mieke Claerhout in het onderwerp Gesnater

Flavourites, de online verzameling van de allerleukste webshops, verkondigt zelf: "Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de meest originele webshops. Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic..."

In 2007 werd Flavourites - de leukste webshops! gestart door een aantal hippe madammen. Het is een bonte collectie van webshops, gericht op bezige bijen met een druk leven. Maar op Flavourites vind je niet alle webshops die er zijn. Nee, zij brengen alleen de snoepjes van internet in kaart. Dat is zo'n 10% van de aanmeldingen die ze krijgen. En internetboetiek De Vreemde Eend behoort vanaf nu dus ook tot de gelukkigen! Kwaak, kwaak! Snater, snater!!

Mijn kleine, lieve baby, mijn dierbare Vreemde Eend die ik welgeteld 8 weken geleden te water heb gelaten, krijgt dus al een beetje aandacht in de groeiende wereld van online shoppen en om aandacht smekende webwinkels. Dagelijks bekijk ik met arendsogen Google Analytics, het fenomenale systeem waarmee je overzicht krijgt van het aantal bezoekers op de website, via welk kanaal ze binnen komen, hoe lang ze blijven hangen enz.

En het is onmiskenbaar: heel veel bezoekers kwamen intussen al via de deur van Flavourites. Zo snel gaat dat. En zo warm voelt dat vanbinnen: mensen komen langs in mijn internetwinkel. Ze snuffelen rond. Ze bekijken het assortiment. Af en toe vliegt een artikel de deur uit. Ze 'liken' de fanpagina op Facebook. Wauwww! Heel warm voelt dat vanbinnen. Mijn kleine Vreemde Eend is al een beetje aan het groeien...