De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Eend op Instagram De Vreemde Eend op Pinterest Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend

 

Webshop en winkel in Kortrijk. Openingsuren.

Bijzonder, persoonlijk en uniek  Contact.

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Wat is De Vreemde Eend?

Webshop (15 mei 2012) en inspiratiewinkel (1 nov. 2013) in Kortrijk voor eigen-wijs wonen, leven en geven. Woondecoratie, geschenken en accessoires. Voor speelse volwassenen en wijze kinderen. Gek, gedurfd, fijngevoelig en steeds bijzonder, betaalbaar en moeilijk te vinden.

De collectie is het resultaat van een aandachtige zoektocht in grootsteden en op internationale beurzen. Elk voorwerp is ontwikkeld met veel aandacht voor vormgeving, functionaliteit en kwaliteit door ontwerpers gevestigd in alle uithoeken van Europa (en soms daarbuiten).

Het concept is een lofbetuiging aan degenen die hun eigen weg volgen. Die hun eigen keuzes maken. Die hardop durven lachen en openlijk durven huilen. Die streven naar echtheid, eigenheid en emotionaliteit. Die geloven dat ze hun dromen kunnen realiseren en dat dan ook écht doen.

Het opzet van De Vreemde Eend is om te verwonderen, te ontroeren en te inspireren. Met een levenslustig assortiment en met een eigen wereld die we delen met jou. Waggel naar de Fanpagina voor inspirerende beelden en nieuwe collecties. Fladder naar Snaterwater voor alle nieuwtjes en acties.

Welkom in een gekke wereld vol beestjes, blaadjes en blijdschap! Herken jij jezelf in de filosofie van De Vreemde Eend? Laat het ons weten via kwaak@devreemdeeend.be. Je kan ons ook volgen op Facebook of Twitter.


Wie is De Vreemde Eend?

Creatieve duizendpoot Annemie Dufromont (links) neemt vanaf 1 juli 2016 met veel liefde de winkel en webshop over. Zij was klaar voor een nieuwe stap in haar leven. Vanaf nu ontmoet je haar achter en voor de toonbank.
Vanaf 2 juli kan je ook opnieuw binnen in Het Nest. Om er rustig even te vertoeven met een drankje en later ook met een hapje. De verdieping boven de winkel wordt helemaal gezellig ingericht.
Annemie Dufromont leren kennen? Dat kan via haar persoonlijke blog en haar dieetpractijk.

De oprichter van De Vreemde Eend, Mieke Claerhout (rechts), heeft van 15 mei 2012 t.e.m. 30 juni 2016 de webshop en de winkel groot gebracht. Dat heeft haar diep gelukkig gemaakt en heeft een trouwe schare fans opgeleverd.
Mieke was ook klaar voor een nieuwe fase in haar leven. In september 2016 vertrekt ze voor een nieuw avontuur naar Zuid-Oost-Azië. Lees hier meer.