De Vreemde Eend op Facebook De Vreemde Eend op Twitter De Vreemde Een op Hyves Mieke op LinkedIn Email naar kwaak@devreemdeeend.be

Webshop en winkel De Vreemde Eend


Webshop & winkel in Kortrijk. Openingsuren
Woondecoratie, geschenken & accessoires.
Bijzonder, persoonlijk, betrouwbaar. Contact

 

Verzending B €5,95. NL €7,95. Gratis vanaf €75.
Veilig online betalen. 14 dagen retourgarantie.
Gratis afhalen in Kortrijk. Prijzen btw incl.

Sasa wandklok / spiegel / halsketting met lichtblauwe parels

364,50 €

Momenteel niet op voorraad

Geraffineerde en multifunctionele wandklok. Spiegel, uurwerk en halsketting in één! Prachtig ontwerp en heel origineel concept. De ononderbroken loop van de tijd, gemeten in minuten en seconden, is een westers idee. In veel delen van de wereld wordt de tijd niet zo strak opgedeeld. Men spreekt over kwartieren, halve uren of uren.

Deze klok bestaat uit een snoer met houten parels dat hangt over een traag draaiende carrousel. Elke vijf minuten glijdt een parel naar beneden. De laatst gevallen parel duidt de juiste tijd aan. De lichtblauwe parels geven de minuten aan (bv. wanneer 11 lichtblauwe parels zijn gevallen, zijn er 55 minuten voorbij). De rode parels geven de uren aan (wanneer een rode parel valt, zijn er 60 minuten voorbij). 1 goudkleurige parel geeft 12u of 24u aan.

De klok is ook een bijzonder stijlvolle spiegel. Het snoer kan je gemakkelijk van de draaimolen nemen en dragen als halsketting. Voor liefhebbers van uniek en innovatief design. Materiaal: klok van gepolijst roestvrij staal, hoogglanzend. Afmeting 13,5x7,5cm. Parels van beukenhout aan lederen snoer (totale lengte 160 cm). Haak voor ophanging. Met duidelijke handleiding. 3 jaar fabrikantgarantie. Exclusief standaard alkaline D-batterijen. Ook nog twee andere modellen beschikbaar. De Vreemde Eend is de eerste winkel in België die dit artikel aanbiedt.

  • Merk: Sasa Clock
  • Ontwerper: Thorunn Arnadottir

Schrijf je mening over dit artikel

Sasa wandklok / spiegel / halsketting met lichtblauwe parels